Hosszú és nehéz utat tettünk meg, így Önnek már minden egyszerű lesz!

20 év alatt megszerzett erdészeti tapaszlatunkat sűrítettük egyetlen egyszerű tuskómaró eszközbe. Ez alapján fejlesztettük ki a Dipperfox eszközt.

Történetünk

Távol, néha az erdők mélyén dolgozva nem tudtuk nem észrevenni, hogy a munka nem mindig halad úgy, ahogy vártuk. Néha a kedvezőtlen időjárás, vagy a mély talaj volt az ok, legtöbbször azonban azok az apró dolgok, amelyek összeadódva jelentős késedelmet és fennakadásokat okoztak és óriási mennyiségű munkaóra, üzemanyag és pénz pazarlását eredményezték.

Megfigyelés és gyakorlat útján arra a következtetésre jutottunk, hogy a jobb tervezés és a megfelelő eszközök jelenthetik az igazi változást. Csak egy kis innovációra, találékonyságra és eltökéltségre volt szükség ahhoz, hogy egy teljesen új szintre jussunk: így lettünk termékfejlesztők.

És íme: egyik dolog vezetett a másikhoz és 2018-ban megépítettük a tuskómaró első működő prototípusát. Ez igazi siker volt, mert miután elküldtük tesztelésre egy nehézgép-társasághoz, soha nem láttuk viszont. Egyszerűen nem voltak hajlandók visszaadni. Ezért aztán egy új és jobb prototípust kellett építenünk, amit azután megint csak adtak vissza!

Ez arra inspirált bennünket, hogy ötvözzük a család nehézgépek, mérnöki tervezés, gyártás és üzletfejlesztés területén megszerzett készségeit és bevezessük a Dipperfox-ot – egy olyan innovatív nehézgépet, amely kombinálja tapasztalatainkat, elképzeléseinket, a hatékonyság iránti lelkesedésünket, és persze egy kis őrültséget is.

Az összes acél-alkatrészt mi tervezzük és gyártjuk saját üzemünkben, amely a piac legintelligensebb és leggyorsabb acélfeldolgozó berendezéseivel van felszerelve, nem beszélve szakembereinkről és a szakma vén rókáiról. Családi vállalkozásunk immár 15 fős csapatában vannak mérnökök, kezelők és specialisták, akik máris újabb termékeken dolgoznak – ezek mind úgy fognak fúrni, vágni, lazítani és zúzni, mint semmi más!